У Ковельському центрі соціальної реабілітації дітей-інвалідів облаштували мобільний кабінет (ВІДЕО)

1 27 1 8271453. реабілітації

Ковельський центр соціальної реабілітації відвідують 25 дітей з особливими потребами. Відтепер маленькі пацієнти соціального закладу мають змогу відвідувати мобільний реабілітаційний кабінет. Його облаштували за кошти, які центр виграв в обласному конкурсі проектів місцевих ініціатив.

Детальніше…Додати коментар (0)

В санатории «Славянский» пройдут областные соревнования для инвалидов и научно-практический семинар

1 26 7 21686 2. инвалидов, реабилитации

26 – 28 мая 2015 года в санатории «Славянский» по адресу: г. Славянск, ул. Золочевского, 1 состоится научно-практический семинар «Система медико-социальной реабилитации инвалидов в Донецкой области на территории Украины. Реабилитация больных после перенесенных травм и заболеваний позвоночника и спинного мозга в Украине – острая проблема сегодняшнего дня.

Детальніше…Додати коментар (0)

Изобретатели создали «чувствительный» протез руки

1 26 6 1-devicedevelocropped 2 2. протез

У десятков миллионов людей по всему миру ампутированы одна или обе верхних конечностей. В одних только Соединённых Штатах насчитывается около 2 млн таких инвалидов, включая военных ветеранов. В богатых странах большинство из них могут позволить себе установку качественного современного роботизированного протеза, который частично может даже восстановить некоторые функции конечности.

Детальніше…Додати коментар (0)

Олена Панасюк дивиться за уроками доньки через дзеркало

1 26 5 627287 1 w 2. синдромом дауна

— Там наша золота дитина Маша. В неї синдром Дауна, — соціальний працівник Ірина Лучній відчиняє двері до кабінету дитячого психолога. — В кімнаті ніби дзеркало, а насправді — вікно.

Детальніше…Додати коментар (0)

В Одесі 5 пляжів облаштовані для відпочинку людей з обмеженими фізичними можливостями

1 26 3 IMG 8534 2. обмеженими фізичними можливостями

Напередодні курортного сезону департамент праці та соцзахисту Одеської міськради інформує про міські пляжі для осіб з обмеженими фізичними можливостями.

Станом на 22 травня 2015 року в місті Одесі функціонує 5 міських пляжів, на яких створені спеціальні місця для відпочинку маломобільних груп населення:

Детальніше…Додати коментар (0)

До лікарні – на інвалідному візку

1 26 2 pic10 2. інвалідністю

Чи завжди жінки-інваліди можуть розраховувати на якісне медичне обслуговування?

Про безбар’єрність вітчизняних медичних закладів для жінок з інвалідністю кореспондент «Кур’єра» мав бесіду з Ларисою Байдою, представником Національної Асамблеї інвалідів України (НАІУ).

Детальніше…Додати коментар (1)