В Мариуполе не хватает автобусов для инвалидов (ВИДЕО)

1 22 1 4288 2. автобусов

В Мариуполе для людей с ограниченными возможностями предусмотрены только несколько городских автобусов. Об этом сообщил председатель Общественного Совета Молодежи Мариуполя Константин Карцев.

Детальніше…Додати коментар (0)

Танцоры в инвалидных колясках покоряют Бразилию (ВИДЕО)

1 21 6 724581. инвалидных колясках

Вот такой творческий коллектив, состоящий из танцоров в инвалидных колясках и танцоров с полноценными возможностями, процветает в Бразилии. Его участники научились гармонично дополнять друг друга в любом танце. Брейк-данс, самба или вальс – им по плечу любой стиль.

Детальніше…Додати коментар (0)

Коаліція ВР виступає за повернення пільг на проїзд для інвалідів I та II груп

1 21 5 2208 130441 2. інвалідів

У коаліції фракцій Верховної Ради України виступають за повернення пільг на проїзд для інвалідів I та II груп у приміському і міському громадському транспорті.

Народний депутат фракції “Батьківщина” Сергій Соболєв на брифінгу в парламенті в середу зазначив, що під час розгляду закону про державний бюджет на 2015 рік не було враховано…

Детальніше…Додати коментар (1)

На Закарпатті фахівці розробляють програму для дітей-аутистів

1 28 2 70 2. аутизмом

Нещодавно голова Закарпатської ОДА Василь Губаль доручив робочій групі опрацювати проблемні питання соціалізації та медичної реабілітації дітей з аутизмом та до кінця травня підготувати проект обласної програми „Про психолого-педагогічний та медико-соціальний супровід дітей з аутизмом”. Керівником робочої групи призначено директора департаменту освіти та науки ОДА Михайла Мотильчака.

Детальніше…Додати коментар (0)

У Києві діти з інвалідністю представили свої картини

1 21 3 tim 4581 0 2. виставка

«Україна – єдина» – виставка з такою назвою об’єднала творчі роботи вихованців київських шкіл-інтернатів для дітей з інвалідністю. Протягом минулого тижня насолодитися цими витворами мистецтва могли усі відвідувачі «Art Eco Café», що поблизу метро «Житомирська» у Києві. У закладі часто проводяться художні виставки, але благодійних заходів кафе досі не приймало, розповідає адміністратор закладу Алевтина Степура.

Детальніше…Додати коментар (0)

Рівненські спортсмени привезли з чемпіонату світу 7 золотих нагород та встановили 10 рекордів

1 21 2 959b997ab1609dba445f3ec65b33a5f2 2. пауерліфтингу

Провідні спортсмени Рівненщини, заслужені майстри спорту України Роман Куров, Галина Галінська, Ольга Чайковська та майстер спорту України міжнародного класу Уляна Ціздин взяли участь у чемпіонаті світу з пауерліфтингу та жиму лежачи серед спортсменів з вадами зору, який проходив з 10 по 13 травня в південнокорейському місті Сеул.

Детальніше…Додати коментар (0)