На Волині проведуть моніторинг по облаштуванню територій для інвалідів

1 13 1990-1u 1. доступності, обмеженими можливостями, інвалідів

До червня цього року громадський комітет забезпечення доступності інвалідів та громадські організації проведуть моніторинги в різних районах області щодо створення належного благоустрою для людей з обмеженими можливостями. Про це заявив заступник голови облдержадміністрації Сергій Ющак.

Детальніше…Додати коментар (0)

Проект зі сприяння права інвалідів вийде на національний рівень

1 29 7 ООН 2. людей

Проект зі сприяння правам людей з інвалідністю, який буде реалізований на Харківщині в рамках спільних дій разом з Програмою розвитку ООН, Дитячим Фондом ООН, Всесвітньою Організацією Охорони здоров’я, Міжнародною Організацією Праці, згодом вийде на національний рівень.

Детальніше…Додати коментар (0)

Країна інвалідів

1 18 c1ca052cc031da3bc 2. инвалид

Україна потроху перетворюється на країну інвалідів. Офіційно інвалідами різних груп у нас зареєстровано понад 2,7 мільйона осіб – це близько 6% від загальної кількості населення, тоді як на початку 90-х було 1,5 мільйона осіб з інвалідністю. Медики пояснюють це старінням населення, поганою екологією, неправильним способом життя.

Детальніше…Додати коментар (0)

Антон Феденко: «Даже если бы я знал, что умру после первого удара, поступил бы так же»

1 18 161628w200zc0 1 2. антон феденко

Герой «ФАКТОВ» 24-летний киевлянин, вступившись за незнакомую девушку, получил несовместимую с жизнью травму, однако выжил и благодаря помощи наших читателей начал ходить. Недавно Антон стал победителем акции «Гордiсть країни» в номинации «Мужской поступок».

Детальніше…Додати коментар (0)