Ждем луганских боччаистов с победой!

1 12 319 bocha 2 2С 11 по 14 апреля в Евпатории будет проходить Чемпионат Украины по параолимпийскому бочча – соревнованиям на точность, близким к боулингу и керлингу. Луганщину на Чемпионате представят Руслан Бондарь и Аэлита Тюшнякова.

Детальніше…Додати коментар (0)

Посилення відповідальності за порушення вимог містобудівельного законодавства сприятиме створенню сучасного рівня безбар’єрності оточуючого середовища

1 11 10000 out 2. мінрегіону

Перешкоди в доступі людей з особливими потребами до громадських закладів, підземних переходів, метро і на вулицях населених пунктів є неприпустимими. На цьому наголошують в Міністерстві регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України.

Детальніше…Додати коментар (0)

У регіоні створена широка мережа реабілітаційних установ (ВІДЕО)

1 11 951458. обмеженими можливостями

Одним із найпотужніших закладів цього профілю є Сумський обласний центр реабілітації дітей-інвалідів. Тут не лише «ставлять» на ноги хвору дитину, а й дорослих вчать бути грамотними батьками такої малечі.

Детальніше…Додати коментар (0)

1 червня в Полтаві відкриють Центр реабілітації для дітей-інвалідів

1 11 785412 2. дітей-інвалідів, реабілітації

Міський голова Олександр Мамай оглянув роботи з підготовки до відкриття Центру реабілітації для дітей-інвалідів. Під час спілкування із батьками очільник міста повідомив, що Центр відкриють у День захисту дітей, тобто 1 червня. Питання підвезення дітей-інвалідів до центрів обслуговування стало найбільш обговорюваним.

Детальніше…Додати коментар (0)