Шумахер может навсегда остаться инвалидом – врач

1 23 8 michael-schumacher 2. шумахер

Легендарный автогонщик Михаэль Шумахер, вышедший из комы, в которой находился больше полгода, может навсегда остаться инвалидом. Такое мнение высказал нейрохирург одной из клиник Цюриха Эрих Ридерер.

Детальніше…Додати коментар (0)

Скандал: Бразильское чудо, инвалиды “исцеляются” на матче ЧМ 2014

1 23 7 0e7e8e73f2fb2a6d21fb4837f9f0019f 2. болельщики

В Бразилии на чемпионате мира по футболу вспыхнул новый скандал со стороны организаторов всемирного праздника футбола. Бразильская газета Globo Esporte опубликовала фото мошенничества среди бразильских болельщиков. На местах предназначенных для людей инвалидов сидели вполне здоровые люди, которые не сдержались празднуя гол сборной.

Детальніше…Додати коментар (0)

Інвалідність не потрібно буде щороку підтверджувати

1 23 6 p6189043 2. інваліда, інвалідності

Комітет з питань охорони здоров’я рекомендує парламенту прийняти за основу та в цілому законопроект про внесення змін до деяких законів щодо окремих питань проведення медико-соціальної експертизи.

Детальніше…Додати коментар (0)

Все люди созданы равными

1 23 5 amer 2. инвалидов, реабилитации

К классическим суме и тюрьме, от которых народная мудрость советует не зарекаться, вполне можно добавить и инвалидность. Никто не застрахован от врожденных сбоев в организме, несчастных случаев, тяжелых заболеваний, которые приводят к ограничению физических и психических возможностей. Насколько полноценной в такой ситуации будет дальнейшая жизнь человека, во многом зависит и от него самого…

Детальніше…Додати коментар (0)

Уроки делікатності

1 03 invalid 3. пасажирського

Нещодавно в структурних підрозділах пасажирського господарства Одеської залізниці були проведені заняття про порядок оформлення проїзду та обслуговування дітей-інвалідів. Подібні теми відпрацьовуються двічі на рік: напередодні зимових та літніх канікул, під час яких помітно збільшується кількість пасажирів, в тому числі і представників даної категорії.

Детальніше…Додати коментар (0)

Мама у візочку

1 23 3 dzoba 1 2. роксолана дзьоба-балян

Навіть якщо жінка є інвалідом, користується візком чи милицями, вона все одно жінка і повинна народити дитину, бо це її призначення. Про досвід материнства – у трьох жіночих розповідях.

Коли мама вперше пригортає до себе новонароджене маля, заглядає в його оченята, то гостро відчуває, яке диво сталося в її житті.

Детальніше…Додати коментар (0)

Духовні ліки від «Шансу»

1 23 2 114 1. инвалид

Одеса. Благодійний фонд «Молодий інвалід» запустив проект «Православно-просвітительський клуб «Шанс». Перше заняття відбулося 14 червня.

За задумом організаторів, молоді люди навчатимуться в інтегрованих групах — інваліди разом із здоровими. Саме за таким принципом працює створений торік у провулку Маяковського, 7…

Детальніше…Додати коментар (0)