1 05 1 64842 2. інвалідністю

Вирішуємо проблеми зайнятості осіб з інвалідністю разом

В Ульяновському районному центрі зайнятоcті відбулося засідання «круглого столу», у якому взяли участь представники органів влади, місцевого самоврядування, роботодавці, зокрема управління праці та соціального захисту населення, управління освіти районної державної адміністрації, територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) населенню в районі, Ульяновське професійно-технічне училище № 11…

1 04 6 880 2. інваліди

Вона народилася мертвою, а він тиждень пролежав у комі, проте доля їм дала шанс

Людині з інвалідністю жити нелегко, адже вона багато в чому обмежена. Важко навіть уявити, як зуміють два інваліди пристосуватися під одним дахом. Цей сумнів повністю розвіює сім’я Костянтина і Марини Шевченків, які обоє – інваліди першої групи. Вони не зациклюються на своїх діагнозах, а дивляться на життя позитивно і з любов’ю одне до одного.

1 04 5 k-pljgfkn5g 2 2. доступності, інвалідів

Інфраструктуру Полтавщини змінюватимуть, аби зробити доступнішою для інвалідів

Об’єкти соціальної та інженерно-транспортної інфраструктур у Полтавській області потребують реконструкції, оскільки не в повній мірі доступні для інвалідів. Про це повідомила на нараді за участі першого заступника голови ОДА Олега Пругла, головний спеціаліст управління містобудування та архітектури Антоніна Ільїна.

1 04 4 top-photo 2. гончарства

Лучани їздили в Польщу вчитися гончарству

Лучани з особливими потребами вчилися гончарству у Польщі.

26-30 травня у місті Жешув (Республіка Польща) відбувся майстер-клас із гончарства у рамках проекту «Спільна мережа співпраці у сфері культури та соціального захисту з метою розвитку міст з польсько-українського прикордоння», – повідомила громадська діячка Олена Семенюк.

1 27 1 175624. незрячі

Українські незрячі малюки відтепер можуть «дивитися» мультиплікаційні фільми

У грудні 2013 року Львівський обласний осередок ВГО «Українська спілка інвалідів – УСІ» розпочав роботу над створенням 24 мультиплікаційних фільмів з тифлокоментарем (аудіодискрипцією) для незрячих малюків. Робота над адаптацією мультиків триває в рамках інноваційного для України проекту під назвою «Мультфільм для незрячих», підтриманого БФ «Розвиток України».

1 04 2 thumb 4600 news m 1 2. дітей-інвалідів

Дітей-інвалідів почули!

Козятин. Тепер у них в будинку дитячої та юнацької творчості є свій прихисток.

Більше року, як створене благодійне районне зібрання «ДОМ» (доброта, опора, милосердя). Воно об’єднує сім’ї з різними проблемами. Допомагає дітям і молодим людям з проблемами здоров’я адаптуватися в житті, розкриває їхні таланти.

Перейти до вмісту