1 25 1 24062014023010 2. инвалиды

В Мариуполе вслед за общественниками контролировать работу маршруток будут инвалиды по зрению

«Мариупольские новости» уже сообщали, что ввиду подорожания стоимости проезда в маршрутках до 4 гривен общественники со своей стороны проводят контроль работы городских маршруток.

Вслед за представителями общественных организаций на работу маршруток обратили пристальное внимание инвалиды УТОС.

1 24 6 1403172990 2. інвалідів

Державна підтримка організацій та підприємств інвалідів потребує змін

Наближені до влади громадські організації інвалідів є найбільшими отримувачами бюджетних коштів. В той же час критерії, за якими здійснюється розподіл коштів, нечіткі і застарілі. Чи зміниться ситуація після Майдану?

1 24 5 vimage 2. інвалідністю

На Волині – соціальний тест

Маломобільні волиняни мають змогу взяти участь у тестуванні об’єктів соціальної інфраструктури і приватних фірм щодо їхньої доступності для людей-інвалідів, повідомили організатори.

«Волинь без перешкод» – під такою назвою на Волині триває соціальний тест.

1 24 4 9785245 2. справа

На Воловеччині чоловік, прикутий до інвалідного візка знайшов себе у різьбярстві (ВІДЕО)

Свої дерев’яні шедеври він створює за допомогою звичайної бензопили. Чоловік, прикутий до інвалідного візка знайшов себе у мистецтві 4 роки тому. З того часу улюблена справа стала для нього справжньою віддушиною.

1 24 3 P1060389-300x225 2. инвалидов, реабилитации

Помогают тому, кто делает

Енакиево. На страницах нашей газеты не раз рассказывалось о событиях, которыми наполнена жизнь отделения социальной реабилитации детей-инвалидов. Особенно ими был богат прошлый год, когда вслед за специализированным автобусом для перевозки инвалидов здесь появилось оборудование для бальнеологических процедур, а на средства гранта, полученного от Метинвеста, во дворе оборудовали детскую площадку.

1 24 2 9147532. доступності

Знущання над інвалідами, або Циркова вистава від комітету доступності (ВІДЕО)

Чернігів. Пафосний звіт чиновників перед людьми з особливими потребами перетворився в цирк на дроті (народна мудрість підказує саме таку назву).

Місце проведення – 7 поверх, вузенький ліфт та погроза журналістам: «якщо ви це покажете і скажете, що це вина інспекції. Так щоб я цього не чув…»

Перейти до вмісту