Донетчанка Алла Горлина завоевала европейскую «бронзу» в первенстве по фехтованию на колясках

1 18 1 medium real-pobed01 2. алла горлина

С 5 по 13 июня во французском Страсбурге прошел чемпионат Европы по фехтованию на колясках среди спортсменов с поражением опорно-двигательного аппарата.

Донецкую область на соревнованиях представляли три спортсмена: мастер спорта Украины международного класса Алла Горлина, мастер спорта Украины Юлия Лысенко…

Детальніше…Додати коментар (0)

«Рівні можливості у виборах 2014 р. для людей з інвалідністю» – крок у майбутнє

1 17 6 554 2. інвалідністю

З квітня 2014 р. Вінницька ГО «Паросток» реалізовує соціальний проект «Рівні можливості у виборах 2014 р. для людей з інвалідністю», підтриманий Фондом сприяння демократії Посольства Америки.

Детальніше…Додати коментар (0)

Відкрити очі на проблеми незрячих

1 29 file1416053 3cfb3ee5 1. незрячих

У Луцьку відзначили 20-річчя Волинської обласної організації Українського товариства сліпих і 55-річчя Ліги сліпих…

У нашій області осередок незрячих уперше було створено у червні 1959 року в Луцьку. А згодом зареєстровано обласну організацію УТОС, метою діяльності якої є захист інвалідів зору, їх інтеграція в суспільство, трудова, медична і психологічна реабілітація.

Детальніше…Додати коментар (0)

У Коломиї відкрили Центр іпотерапії (ВІДЕО)

1 17 4 ipoterapija-vita. дітей-інвалідів

Це спільний проект БФ «Крокус» та Коломийського Центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів. Відтепер дітки, що мають порушення опорно-рухового апарату та психо-фізичні вади зможуть пройти сеанс їзди верхи. Працюватимуть із пацієнтами, крім спеціалістів, двоє тварин — Рошенка та Блек.

Детальніше…Додати коментар (0)

Экспертная оценка развития ребенка – приоритет ПМПК

1 17 3 Обуховская 2. аутизм

Месяц распространения информации об аутизме в Киеве закончился знаковым мероприятием. Для заведующих областными психолого-медико педагогическими консультациями Консул «Аутизм-Европа» Инна Сергиенко провела семинар об аутизме. Об актуальности данной информации для специалистов ПМПК и их работе мы поговорили с заведующей центральной ПМПК Обуховской Антониной Григорьевной.

Детальніше…Додати коментар (0)

Одеса ділиться досвідом успішної соціальної адаптації дітей-інвалідів

1 17 2 3 2. адаптації

12 червня 2014 року в бібліотеці Південноукраїнського національного педагогічного університету імені К.Д. Ушинського пройшов семінар «Багатопрофільність професійно-трудової підготовки – шлях до підвищення соціальної адаптації в сучасному суспільстві» й телеміст з містом-партнером Варшава.

Детальніше…Додати коментар (0)