Пловец без руки и ноги Сергей Михайленко: “Когда добрался до берега, не смог сдержать слез”

1 25 6 inv400 3. сергей михайленко

Герой публикаций «ФАКТОВ», номинант национальной премии «Гордість країни» 39-летний житель Светловодска Кировоградской области установил рекорд для инвалидов первой группы в нашей стране — проплыл без остановки пять километров и сто метров.

Детальніше…Додати коментар (0)

Ярмарок вакансій для осіб з обмеженими можливостями провели у Рівному

1 25 5 34512 2. інвалідністю

З метою сприяння працевлаштуванню інвалідів 18 червня в Рівненському міському центрі зайнятості пройшов міні-ярмарок вакансій «Робота для тебе» за участю роботодавців: Рівненського професійного ліцею, КП «Рівнекнига», «КАТП – 1728, ПП «Кондор-ВВС», маркетів «Епіцентр», «Фреш», ПП «Афіша інком» та інші.

Детальніше…Додати коментар (0)

В Сумах попрощаются с маршрутчиками, не готовыми возить инвалидов

1 25 4 s 101 185512 6f9655bb0a. инвалидов

В Сумах с перевозчиками, которые не выполняют взятые на себя обязательства, в частности, по предоставлению услуг людям с ограниченными физическими возможностями, будут разрывать договоры.

Детальніше…Додати коментар (0)

Допомога до активного трудового життя

1 25 3 45566 2. інвалідів

Для людини з інвалідністю трудова діяльність є не тільки можливістю матеріально забезпечити своє існування, а й фактором реалізації своїх професійних здібностей. Тільки робота дозволяє таким людям поважати себе, подолати розчарування і самотність.

Детальніше…Додати коментар (0)

На Миколаївщині проведені семінари з питань забезпечення доступності для маломобільних груп населення

1 25 2 1358839698 pandus. маломобільних

Протягом травня 2014 року Інспекцією державного архітектурно-будівельного контролю у Миколаївській області у м. Миколаєві та у декількох районах області були проведені семінари з питань забезпечення доступності будинків та споруд для маломобільних груп населення в рамках виконання завдань і заходів Державної цільової програми «Національний план дій з реалізації Конвенції про права інвалідів» із залученням представників проектних…

Детальніше…Додати коментар (0)