У Луцьку – конкурс серед неповносправних «Краса без обмежень»

1 20 1 top-photo 2. конкурс

Неповносправні Волині організували конкурс, яким хотіли закликати до миру в Україні.

Про це 19 червня розповіла головний натхненник та організатор конкурсу «Краса без обмежень», голова «Волинського фонду активної реабілітації неповносправних» Ганна Гапанюк у коментарі «ВолиньPost».

Детальніше…Додати коментар (0)

Рада захистила інвалідів від дискримінації

1 19 6 1401784669 vr. інвалідів

Народні депутати підтримали у першому читанні та в цілому законопроект № 3640 “Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо захисту прав інвалідів”. За відповідне рішення проголосували 227 парламентарів.

Детальніше…Додати коментар (0)

Рада має намір призначити пенсії працюючим інвалідам другої групи

1 19 5 33774 2. інвалідів

Верховна Рада України прийняла за основу проект закону “Про внесення змін до закону України “Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування” щодо стимулювання роботи осіб із числа інвалідів”. За відповідний документ №1106 проголосували 262 народних депутати.

Детальніше…Додати коментар (0)

Одеса: рятувальники зустріли та організували відпочинок понад 200 чоловік з обмеженими можливостями, які прибули з Донецької та Луганської областей

1 19 4 DSC 0017 2. рятувальники

За розпорядженням Голови ДСНС України в територіальному підрозділі Одеської області створено штаб, який організовує взаємодію всіх служб, громадських організацій та волонтерів щодо прийому людей, які прибувають до Одещини з Луганської та Донецької областей.

Детальніше…Додати коментар (0)

Доступність інформаційного забезпечення для людей з інвалідністю

1 19 3 DSCN1941 2. інвалідністю, інвалідів

Всеукраїнська організація інвалідів “Союз організацій інвалідів України” за сприяння Міністерства соціальної політики та Державної служби з питань інвалідів та ветеранів 10–11 червня 2014 року провела засідання круглого столу на тему: “Напрямки поліпшення інформаційного забезпечення людей з інвалідністю в Україні відповідно до норм Конвенції про права інвалідів”.

Детальніше…Додати коментар (0)

Міносвіти надрукує підручники для дітей-інвалідів

1 19 2 1f62afcf4d2291e4d42. особливими потребами

Міністерство освіти і науки затвердило перелік підручників для дітей з особливими потребами, котрі надрукують державним коштом. Про це йдеться в наказі МОН.

Друкуватимуть підручники для 1-5 класів.

Детальніше…Додати коментар (0)