1 15 1 f2d89e8a492180f22f8d47bc0a38551b 2. тенісистів-візочників

У Харкові пройшов міжнародний турнір серед тенісистів-візочників

Закриття міжнародного професійного тенісного турніру для тенісистів-візочників «Kharkov Open» відбулося 13 липня у Харкові.

Турнір проходив з 11 до 13 липня на тенісних кортах ТК «Парк» і проводився як частина світової професійної серії «NEC Крісло Tennis Tour». Всього в змаганнях взяли участь 15 спортсменів з Харкова та Молдови, з них – 8 чоловіків і 7 жінок.

1 14 8 93180 2. інвалідність, інвалідів

У Європі інвалідність — не перепона для всиновлення. Чому не так в Україні?

У Конвенції ООН про права інвалідів зазначається, що інвалідність — поняття, яке еволюціонує, і воно не має заважати людям з ознаками інвалідності повній та ефективній участі в житті суспільства нарівні з іншими. Ратифікувавши її у 2009 р., Україна зобов’язалася не допускати дискримінації стосовно таких людей, приводячи національне законодавство у відповідність до міжнародних стандартів.

1 14 7 000005. візках, пандус

Життєві марафони Сергія Шурути

Що ми знаємо про життя людей з обмеженими можливостями — тих чернігівців, які живуть поруч із нами? Напевно, небагато, враховуючи ту незриму межу, що й досі існує в пострадянському суспільстві, ніби розділяючи людей на два табори. Можливо, тому зустріти на вулицях міста когось із них на інвалідному візку — явище досить нечасте.

1 14 6 1405080929 1 2. обмеженими фізичними можливостями, інвалідів

Люди з обмеженими фізичними можливостями мають відчувати увагу і влади, і суспільства

11 липня 2014 року голова Черкаської обласної ради Валентина Коваленко провела засідання «круглого столу», основною темою якого стало обговорення проблем людей з обмеженими фізичними можливостями і вадами.

1 14 5 img 1 1 2. реабілітації, інвалідністю, інвалідів

Забезпечення прав людей з інвалідністю – один з пріоритетів діяльності обласної державної адміністрації

Перший заступник голови Тернопільської обласної державної адміністрації Іван Крисак взяв участь в обласному семінарі, який стосувався забезпечення прав людей з інвалідністю в області.

Даний захід організувала та провела Тернопільська обласна організація Всеукраїнської організації інвалідів „Союз організацій інвалідів України” за підтримки Департаменту соціального…

1 14 4 image002 1 2. доступності, інвалідів

З метою забезпечення доступності для інвалідів об’єктів соціальної інфраструктури

Перший заступник голови районної державної адміністрації Василь Самборський взяв участь у семінарі Борщівської районної громадської організації інвалідів «Зорі надії», що проходила на території району за ініціативи обласної організації Всеукраїнської організації інвалідів «Союз організації інвалідів України» під керівництвом голови організації Михайла Костіва.

1 14 3 1404477604 dsc 0278 result 2. детский радонеж, детей-инвалидов

Запорожский «Детский Радонеж» примет детей-инвалидов даже в зимнее время

Родительский дом отдала под Центр реабилитации детей-инвалидов “Детский Радонеж” координатор проекта “Право быть равным” Ирина Пилипенко.

Благодаря искреннему желанию помочь детям с проблемами психического развития, проект победил в конкурсе “Мы — это город” от меткомбината “Запорожсталь” и был удостоен гранта…

1 14 2 31864-112580 2. інвалідів

«Зорі надії» дають шанс

У Балті під егідою Всеукраїнської школи майстерності інвалідів громадської організації «Народна академія творчості інвалідів» (президент Олена Олександрова) та Одеської спілки інвалідів (голова Надія Лєнц) відбувся фестиваль «Зорі надії».

Перейти до вмісту