Майно, придбане інвалідами у кредит, не зможуть конфіскувати

1 18 6 1a8c2b74c5b14f95af9ca96e133ea35c 2. інвалідів

Заборонити конфісковувати в інвалідів придбані в кредит квартири, авто, земельні ділянки, засоби реабілітації та інше майно, яке забезпечує їхні життєві потреби, передбачає законопроект, нещодавно зареєстрований у Верховній Раді.

Детальніше…Додати коментар (0)

Даруємо радість повноцінного життя

1 18 5 IMG 0337 2. реабілітації, інвалідів

Комунальний заклад «Кузнецовський міський центр соціальної реабілітації дітей інвалідів» є унікальним закладом для нашого міста. Тут отримують послуги діти і молодь, які потребують особливої уваги, любові, турботи і догляду та діти, які відвідують загальноосвітні, дошкільні навчальні заклади, але мають фізичні обмеження.

Детальніше…Додати коментар (0)

Отримали “сертифікат” компетентності

1 18 4 13382011 news bigpic. особливими потребами

Миколаїв. В Центральному, Заводському та Жовтневому районних центрах зайнятості представники ТзОВ «Територія бізнесу» та «Вектор успіху» провели цикл семінарів-тренінгів для роботодавців на тему: «Створення позитивного соціально – психологічного клімату в колективі, де працюють люди з особливими потребами».

Детальніше…Додати коментар (0)

Допоможемо змінити життя на краще

1 18 3 eb9405ec18499c82aeced7e3dd46e7c5. реабілітації, інвалідністю, інвалідів

Багато років поспіль Радехівська районна служба зайнятості тісно співпрацює з місцевою асоціацією інвалідів. Ділові контакти дають змогу надавати більш ефективну допомогу краянам, котрим важко самотужки вирішити складні життєві питання. Соціальні партнери є частими гостями на заходах, які відбуваються у центрі зайнятості, і, навпаки, − наші фахівці неодмінно присутні на великих зібраннях, де обговорюються шляхи розв’язання проблем осіб…

Детальніше…Додати коментар (0)

На Сумщині: 10 сміливих вирушили в триденну подорож по Ворсклі

1 18 2 61214365 2. інваліди

«Три дні сплавлялися Ворсклою. Море вражень і позитивних емоцій. Десять відчайдух/в прекрасному розумінні цього слова/, серед яких були інваліди всіх груп, вкотре сказали насамперед самому собі, що коли є здоровий дух, то тіло просто приречене бути здоровим».

Детальніше…Додати коментар (0)