Спортсмены «Инваспорта» мужественно покоряют новые высоты

1 17 1 ivansport-02 2. инваспорт, глухих, инвалидов

В Доме культуры глухих Николаевский областной центр по физкультуре и спорту инвалидов «Инваспорт» подвел итоги своей работы за девять месяцев нынешнего года. Небольшой исторический экскурс в прошлое. Спортивное движение инвалидов с разными видами поражений опорно-двигательного аппарата, изъянами зрения, слуха и интеллекта начало активно развиваться в Украине в конце 80-х годов прошлого столетия.

Детальніше…Додати коментар (0)

Презентация программы «Инва-каратэ» в рамках турнира «SEN-BIN CUP 2014»

1 24 1 pri podderzhke borisa kozyrya v nikolaeve proshel turnir po karate i vystupila gruppa tanok na maydani kongo 11 2. каратэ

В воскресенье, 19 октября в спорткомплексе Киевского национального университета состоится 4-й ежегодный турнир по каратэ WKF «SEN-BIN CUP 2014».

При поддержке Всеукраинской благотворительной организации «ВО «Крылья» и ее Почетного Президента, народного депутата Украины Дениса Дзензерского в рамках турнира пройдут…

Детальніше…Додати коментар (0)

Через воєнні дії на Сході інваліди можуть втратити можливість пройти реабілітацію (ВІДЕО)

1 16 6 954214. реабилитацию

Сім тисяч інвалідів можуть втратити можливість пройти реабілітацію, а кожна четверта громадська організація ризикує припинити діяльність – через воєнні дії на Сході. Про це розповіли в Коаліції захисту прав людей із розумовою відсталістю.

Детальніше…Додати коментар (0)

Лікар-хабарник відбуватиме реальне покарання за вимагання в інваліда грошей

1 18 legislation 1. інвалідності

З позицією державного обвинувача повністю погодився Дунаєвецький районний суд Хмельницької області і засудив одного з лікарів центральної райлікарні до 3 років позбавлення волі за ч.3 ст.369-2 та ч.2 ст. 358 КК України.

Детальніше…Додати коментар (0)

Прогулянки на дотик

1 16 4 8irlandiya 2. незрячих, сліпих, інвалідів

Світлана Петровська вже багато років проводить екскурсії містами України та Європи для незрячих людей.

15 жовтня у світі відзначають Міжнародний день «білої палиці», або День сліпих. За даними Всесвітньої організації охорони здоров’я, кількість сліпих людей у світі складає близько 40 мільйонів осіб, і це не рахуючи слабкозорих, які мають свої особливі потреби…

Детальніше…Додати коментар (0)

Мариупольские инвалиды готовятся к своему Международному дню

1 16 3 15102014010539 2. инвалидов

Сложная обстановка в городе не помешает людям с ограниченными возможностями подготовиться к Международному дню инвалидов, который ежегодно отмечается 3 декабря.

«На заседании в спорткомитете общественные и инвалидные организации будут предлагать провести мероприятия ко Дню инвалидов, как это было в прошлые годы», – рассказала…

Детальніше…Додати коментар (0)

Любов на колесах

1 16 2 1435 2. життя

Життя під одним дахом двох інвалідів-візочників на перший погляд здається неможливим, адже обоє потребують сторонньої допомоги. Та львів’янин Степан Гірчак і кіровоградка Наталя Чущенко зуміли подолали всі життєві бар’єри і поєднати свої долі. Одне захоплення на двох, спільні плани на майбутнє, бажання долати перешкоди, любов до життя – це та інше поєднують сильних духом людей, яких варто ставити за приклад іншим.

Детальніше…Додати коментар (0)