В Мукачево на пісенний фестиваль завітали колективи з 12 міст України (ФОТО)

1 11 1 6-86 5 2. фестиваль

9 серпня фестиваль художньої самодіяльності інвалідів з вадами зору “Мукачево запрошує друзів” вдесяте зібрав на сцені Закарпатського обласного театру драми та комедії талановитих незрячих та слабозорих виконавців з різних куточків України.

Детальніше…Додати коментар (0)

Трьом бійцям АТО вперше в Україні встановили біонічні протези (ВІДЕО)

1 17 6 bebionic 2. бійці

Протезування бійців АТО із ампутаціями рук новітніми багатофункціональними протезами вперше розпочали в Україні. Трьом тяжкопораненим учасникам бойових дій встановили біонічні протези іноземного виробництва, іще 5 – на черзі. Раніше бійці, які потребувати біонічних протезів, їхали на кілька тижнів за кордон, отже за державний кошт необхідно було оплачувати дорогу, проживання, а згодом бійці вже за власний кошт мали їхати…

Детальніше…Додати коментар (0)

Колишній інструктор спецпідрозділу миротворчих сил ООН, втративши обидві ноги, зараз об’єднує дітей та дорослих у Авдіївці (ФОТО)

1 10 4 PM276image001 1 2. євген попов

Євген Попов був одним із тих, хто разом із поліцейськими допомагав людям відтоді, як Авдіївка стала постійною мішенню проросійських терористів. Маючи інвалідність, він вирішив допомагати іншим, підтримуючи їх та доводячи: завжди важливо залишатися людиною та не бути байдужим до біди інших.

Детальніше…Додати коментар (0)

Демобілізований військовослужбовець з вадами слуху отримав допомогу

1 10 3 1470661127 voen 2. допомогу

На Херсонщині триває реалізація проекту «Підтримка довгострокової соціальної стабільності в Україні», за підтримки уряду Японії через Міжнародну Федерацію Товариств Червоного Хреста та Червоного Півмісяця.

Детальніше…Додати коментар (0)

У Львові водія маршрутки нагородили за допомогу пасажирам з обмеженими можливостями (ВІДЕО)

1 10 2 IMG 0384 2. обмеженими можливостями

Львівського водія маршрутки нагородили за допомогу пасажирам з обмеженими можливостями.

За словами директора перевізника «Успіх БМ» Юрія Мельника, до компанії звернулися львів’яни з подякою нашому водію Миколі Ширу, який допоміг пасажирам з обмеженими можливостями.

Детальніше…Додати коментар (0)