1 23 4 nikit 1 2 2. марія нікітіна, доступністю, інвалідністю

Ви жінка та ще й на візку! Куди вам в депутати? — про дискримінацію на Буковині

«Я хочу вам допомогти» — такими є перші слова громадської активістки, молодої політикині з Буковини Марії Нікітіної, коли вона говорить з чиновниками про доступність середовища, про пандуси та з’їзди.

1 23 3 інва 2. інвалідів

Закарпатські інваліди прийняли участь у всеукраїнській конференції з питань працевлаштування людей з інвалідністю

16-18 серпня 2016 року в місті Житомирі відбулась масштабна всеукраїнська конференція за участю представників державних та неурядових структур з питань створення нових робочих місць з метою працевлаштування людей з інвалідністю та інших актуальних питань діяльності підприємств та громадських організацій інвалідів.

1 23 2 15cd6d3b18e7831741cbfba8e4144d96 1 2. инвалидов, незрячих

В Одессе финишировал велопробег незрячих украинцев

Более 40 зрячих и незрячих украинцев совершили 16-дневный велопробег по Украине. Участники из Киева, Черкасс, Ивано-Франковска, Житомира, Одессы и других городов стартовали 6 августа во Львове. Преодолев более 1,5 тыс. км и посетив 9 областей, велосипедисты прибыли в Одессу 21 августа. О впечатлениях и целях велосипедной акции «Вижу! Могу! Помогу!» рассказала координатор Виктория Лучка.

1 23 1 slet-4 4 2. слет

На Шосткинщине впервые прошел туристический слет для людей с ограниченными физическими возможностями (ФОТО)

В эти выходные в с. Дубровка состоялся первый открытый туристический слет «Сіверські зорі» среди людей с поражением опорно-двигательного аппарата. Мероприятие проходило на базе Конно-спортивного клуба «Шостка».

1 23 6 17.30valeryy sushkevych 2. валерий сушкевич, інвалідністю

У реєстрі воїнів АТО слід зазначати інвалідність бійця — Сушкевич

Валерій Сушкевич розповідає про труднощі воїнів з інвалідністю у мирному житті, а також підготовку паралімпійської збірної, яка цього року представляє 21 регіон України.

1 23 5 eaab617354f7d36 2. незрячих

Жахливі умови праці франківських незрячих (ВІДЕО)

До редакції телеканалу «РАІ» надійшли світлини івано-франківського підприємства, на якому виготовляють паперові папки та швидкозшивачі. Там працюють члени Українського товариства сліпих. Ці фото неприємно вразили наших журналістів.

Перейти до вмісту