В Мариуполе социальные работники провели мастер-класс для инвалидов

1 17 11995 2. инвалидов

На базе Орджоникидзевской районной организации инвалидов инструкторы районного центра социальных служб по делам семьи и молодежи, посетители территориального центра, волонтеры церкви «Обновление» для людей с ограниченными возможностями провели мастер-класс «Весенний вернисаж», приуроченный к Пасхе.

Детальніше…Додати коментар (0)

На вимаганні та отриманні неправомірної вигоди викрито лікаря

1 16 6 spravki-354. инвалид

На вимаганні та отриманні неправомірної вигоди викрито лікаря Гайворонської ЦРЛ. У загальну суму майже 5000 гривень лікар оцінив можливість для хворого подовжити групу інвалідності.

Детальніше…Додати коментар (0)

Як інвалідам Івано-Франківська отримати дозвіл на встановлення тимчасових металевих гаражів

1 16 5 38454-1u. гаражів

В Івано-Франківську нарешті врегулювали питання щодо надання дозволів на встановлення та визначення оплати за користування збірно-розбірними металевими гаражами.

Детальніше…Додати коментар (0)

Стартував проект «Репродуктивне здоров’я жінок з порушенням опорно-рухового апарату у Львівській області»

1 16 4 c124 1 2. жінок, здоров'я

У Львівській області проаналізують ситуацію щодо дотримання репродуктивних прав жінок з проблемами опорно-рухового апарату (зокрема, доступності закладів охорони здоров’я, жіночих консультацій та пологових будинків для маломобільних груп населення) та привертатимуть увагу медиків до проблем в отриманні послуг з репродуктивного здоров’я жінок з інвалідністю та особливостей надання послуг у цьому напрямку.

Детальніше…Додати коментар (0)

Школа світлих надій – для незрячих

1 16 3 854215 2. вадами зору

За статистикою Департаменту охорони здоров’я обласної державної адміністрації, в Запорізькій області проживає майже 18 тисяч дітей та підлітків віком від 6 до 18 років, які мають вади зору. Всі вони відчувають певні, а іноді й досить серйозні труднощі у сприйнятті навколишнього світу і потребують певних умов життя, навчання, виховання, щоб зберегти свій зір.

Детальніше…Додати коментар (0)

Параолімпієць Віталій Ситник: Як перемогти інвалідність

1 16 2 1397473040TDF-137 2. віталій ситник

«Ця людина зробила неможливе, і ми не розуміємо, як», – ця думка не полишає кореспондента «СК» з того часу, як ми побували в гостях у спортсмена параолімпійської збірної України з біатлону Віталія Ситника.

Детальніше…Додати коментар (0)