У Львові відбудеться Міжнародний турнір з футзалу серед спортсменів з вадами слуху

1 06 mini 2У суботу, 8 червня, у спортивному залі для міні-футболу навчально-тренувальної бази Львівського національного університету імені Івана Франка, що на вул. Черемшини, 31, проведуть Міжнародний турнір з футзалу серед спортсменів з вадами слуху.

Детальніше…Додати коментар (0)

У Секретаріаті Уповноваженого відбувся навчальний захід на тему: «Конвенція ООН про права інвалідів: нові підходи до захисту прав людей з інвалідністю»

1 05 IMG 5368 2. інвалідів

Для працівників Секретаріату Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини відбувся навчальний захід на тему: «Конвенція ООН про права інвалідів: нові підходи до захисту прав людей з інвалідністю».

Детальніше…Додати коментар (0)

Аделі Медікал Центр в Україні

1 05 image003 2 2. аделі медікал, реабілітації

Про Словацький центр реабілітації нам розповість офіційний представник цього центру в Україні.

«Мене звуть Савченко Наталя. Я є вповноваженим представником Adeli Medical Center в Україні. Консультую російськомовних і україномовних людей з будь-яких питань щодо реабілітації в Аделі Центрі.

Детальніше…Додати коментар (1)

Донецьк перейняв прибалтійський досвід по створенню центрів реабілітації дітей-інвалідів

1 05 004 2. дітей-інвалідів

Донецьк перейняв прибалтійський досвід по створенню центрів реабілітації дітей-інвалідів. У вересні у шахтарській столиці з’явиться вже другий такий центр.

Про це сказав міський голова Олександр Лук’янченко під час відвідування центру для дітей-інвалідів “З надією на майбутнє”.

Детальніше…Додати коментар (0)

Павлоградская спортсменка привезла 2 золота с международного Фестиваля инваспорта

1 05 1370331323 preview-kopirovat 2В московских «Лужниках» состоялся XXIV Фестиваль спорта инвалидов «Воробьевы горы», в котором приняли участие спортсмены из Украины, в том числе и Ольга Левакова из Днепропетровской области (Павлоград). Ольга приехала с Фестиваля с двумя победами – первым местом по дартсу и по гонкам на рычажных колясках на 1 км.

Детальніше…Додати коментар (1)