Под Евпаторией прошел чемпионат Украины по волейболу сидя

1 12 9632145 2Восемь команд выступили в чемпионате Украины по волейболу сидя. Это соревнование состоялось в Национальном центре паралимпийской и дефлимпийской подготовки и реабилитации инвалидов «Украина» (Заозерное, Евпатория). Турнир собрал лучшие областные коллективы, а также спортсменов из Киева и Донецка…

Детальніше…Додати коментар (0)

МакДональдз вибачився за інцидент з інвалідом

1 10 7 sm300x210 image-46fb51c 1 2. макдональдз

Київ. Справедливість є – МакДональдз приніс вибачення за поведінку менеджерів, які не надали допомогу жінці-інваліду у закладі на Лук’янівці. Наталія Крук отримала компенсацію за моральну шкоду – сертифікати на безоплатні страви в МакДональдз на суму близько 900 гривень.

Детальніше…Додати коментар (0)

Інвалідам створюють умови для туризму

1 11 1346238176 46. інвалідів

Кожен десятий турист у світі – людина з обмеженими фізичними можливостями.

У нас поки що інвалідів серед відвідувачів музеїв, бібліотек, замків чи інших туристичних об’єктів побачиш не часто. Навіть до храмів їм здебільшого важко добратися.

Детальніше…Додати коментар (0)

Особливі діти Обертина

1 11 628 09 1 2. діти

З березня цього року в селищі Обертині Тлумацького району запрацював новий центр соціальної реабілітації для дітей з особливими потребами. Наразі він має лише вісім вихованців, які вже можуть похвалитися своїми здобутками.

Детальніше…Додати коментар (0)

Якщо вірити в себе і в інших

1 11 Povir u sebe 2. дітей

У місті Маріуполі вже 15 років за підтримки міської влади та безпосередньо міського голови Юрія Хотлубея працює унікальний соціально-педагогічний реабілітаційний центр для дітей і підлітків з психофізичними недоліками. На базі цього закладу десятки маріупольських сімей забезпечуються реабілітаційними програмами для дітей і підлітків з синдромом Дауна, аутизмом, ДЦП тощо.

Детальніше…Додати коментар (0)

Як працевлаштувати людину з інвалідністю

1 11 Garmonia jpg 2. реабілітації, інвалідів

Всеукраїнська громадська організація інвалідів “Гармонія”, яку очолює Юрій Антропов, виступила з ініціативою щодо розвитку в Україні системи зайнятості для інвалідів та створення нових робочих місць для людей з обмеженими фізичними можливостями. На сьогоднішній день експертами Організації проводиться конкретна робота по проекту «Розробка нормативно-правового акту щодо створення транзитних робочих місць для інвалідів».

Детальніше…Додати коментар (0)