Олексій Журавко підтримав ініціативу громадських організацій інвалідів об’єднатися в Дорадчий комітет при Урядовому уповноваженому з прав інвалідів

1 19 Zhuravko portrait 02122011 1 bez znachka 2. дорадчий комітет, інвалідів

Громадські організації інвалідів планують об’єднатися в Дорадчий комітет при Урядовому уповноваженому з прав інвалідів. Таке рішення було прийнято 18 червня 2013 року під час робочої зустрічі Урядового уповноваженого з прав інвалідів Олексія Журавка з керівниками громадських організацій, що опікуються проблемами людей з інвалідністю.

Детальніше…Додати коментар (0)

У Львові з’явився медкабінет для нечуючих (ВІДЕО)

1 21 85421. нечуючих, сурдоперекладач

У Львові відкрили перший і поки що єдиний медичний кабінет для людей з вадами слуху, де пацієнтам, щоб краще порозумітися з лікарем, надається послуга сурдоперекладача.

Дотепер особи з порушеннями слуху лікувалися у різних районних поліклініках Львова за місцем реєстрації.

Детальніше…Додати коментар (0)

В Мариуполь посмотреть на пляж для инвалидов приезжают колясочники со всей области

1 21 5266 0 2Как уже сообщалось, на городском пляже возле кафе «Санта Барбара» обустроили участок для инвалидов, передвигающихся на колясках.

«Пляж уже готов к посещению, душевые кабинки работают, подъезды к пляжу и к воде выполнены из бетона, остались только мелкие отделочные работы…

Детальніше…Додати коментар (0)

Київ збільшив фінансування інвалідного спорту

1 21 239284 Столична влада збільшила фінансування інвалідного спорту, зокрема центрів, де проходять реабілітацію і займаються фізичною культурою діти-інваліди. Про це розповів журналістам глава Київської міськдержадміністрації Олександр Попов.

Детальніше…Додати коментар (0)