ВГО «Народна академія творчості інвалідів», вже вдруге, проводить навчальні курси

З 12 по 16 серпня 2013 року, в місті Шепетівка у приміщенні Меморіального музею Миколи Островського, ВГО «Народна академія творчості інвалідів», вже вдруге, проводить навчальні курси з журналістської, літературно-поетичної, образотворчій та декоративно-ужиткової майстерності для творчо обдарованих інвалідів України.

Детальніше…Додати коментар (0)

Особливий транспорт для особливих людей

Особливий транспорт для особливих людей

Українські виробники засобів реабілітації модернізують свою продукцію
У сучасному світі однією з найпоширеніших проблем у сфері здоров’я людини є захворювання опорно-рухового апарату. За даними ВООЗ, це не випадково. Адже із самого дитинства наш хребет потерпає від великих навантажень. Чого лише варті важкі шкільні рюкзаки, за якими й дитини не видно, що їх першокласники ледве тягають на своїх маленьких спинах. Вважають також, що за останні десятиліття хребет людини дедалі частіше зазнає травм.

Детальніше…Додати коментар (0)

Нежитловi примiщення без пандусiв не будуть здаватися в експлуатацiю

Нежитловi примiщення без пандусiв не будуть здаватися в експлуатацiю

Буде заборонено переведення житлових примiщень перших поверхiв будинкiв у нежитловi, якщо вiдсутня можливiсть влаштування пандусiв вiдповiдно до Державних будiвельних норм.
Про це повiдомив перший заступник начальника iнспекцiї Державного архiтектурно будiвельного контролю в Чернiгiвськiй областi Анатолiй Лось, пiд час засiдання обласного комiтету забезпечення доступностi iнвалiдiв та iнших мало мобiльних груп до об’єктiв соцiальної та iнженерно-транспортної iнфраструктури.

Детальніше…Додати коментар (0)