“Я люблю Україну”- чоловік без руки і ноги переплив Кременчуцьке водосховище (ВІДЕО)

1 23 1 87541 2. сергій михайленко

У Світловодську Кіровоградської області інвалід І групи 39-річний Сергій Михайленко здійснив заплив на 3 км в Кременчуцькому водосховищі. Відстань подолав за 1 год.05 хв. Чоловік не має правої руки і ноги. Кінцівки йому ампутували понад 10 років тому, в Росії, після дорожньо-транспортної пригоди.

Детальніше…Додати коментар (0)

Національна паралімпійська збірна команда України – герої, яких варто наслідувати

1 22 5 swim 2. інвалідів

Національну паралімпійську збірну команду з плавання – переможницю Чемпіонату світу з плавання серед спортсменів з ураженнями опорно-рухового апарату та вадами зору, що проходив з 12 по 18 серпня 2013 в Монреалі (Канада) – 20 серпня урочисто зустріли в аеропорту Бориспіль.

Детальніше…Додати коментар (0)

Олексій Журавко продовжує вивчати стан дотримання прав інвалідів в інтернатних установах

1 19 Zhuravko portrait 02122011 1 bez znachka 2. інвалідів

Представники Урядового уповноваженого з прав інвалідів здійснили чергову поїздку до Київської області, де відвідали Білоцерківський психоневрологічний інтернат для жінок та Білоцерківський будинок-інтернат для дітей з фізичними та розумовими вадами.

Детальніше…Додати коментар (0)

Незрячі інваліди у День Незалежності встановлюватимуть рекорд із парашутного спорту

1 22 3 middle 27d4c1e9c888 2. інваліди

У День Незалежності України незрячі члени Всеукраїнської профспілки працездатних інвалідів спробують встановити світовий рекорд із групового стрибка з парашутом серед інвалідів по зору, що не є спортсменами.

Детальніше…Додати коментар (0)

Инклюзивное образование: реальный опыт, проблемы, перспективы

1 22 2 incl 1 2. ограниченными физическими возможностями

Горловка. 19 августа в департаменте образования, молодежи и спорта состоялось совместное совещание с отделом здравоохранения горсовета по вопросу открытия классов с инклюзивным обучением с 01.09.2013, которое провел директор департамента образования, молодежи и спорта Николай Иванович Кружилин.

Детальніше…Додати коментар (0)