Наслідки евтаназії, або Чи узаконять добровільну смерть в Україні?

1 23 79077 2. евтаназії, невиліковно хворих

Евтаназія, тобто прискорення смерті безнадійних пацієнтів, які терплять тяжкі страждання, — не тільки предмет активного обговорення, а й об’єктивна реальність у деяких країнах Західної Європи. Перші спроби легалізувати її робилися ще на початку позаминулого століття у штаті Огайо (США). І тільки майже через 100 років добровільну відмову від життя було узаконено у Голландії, Швеції, Бельгії та Люксембурзі.

Детальніше…Додати коментар (0)

Від громадськості очікують пропозиції щодо безперешкодного доступу інвалідів

1 23 02145 3. інвалідів

Представник Урядового уповноваженого з прав інвалідів взяла участь у нараді, організованій Міністерством соціальної політики за участю громадських організацій інвалідів та Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства щодо виконання завдань і заходів Державної цільової програми «Національний план дій з реалізації Конвенції про права інвалідів» з питань просвітницько-виховної роботи…

Детальніше…Додати коментар (0)

Сліпому запропонували… охороняти склад

1 23 blind1 crop upscale q85 1 2. інвалідів

Попри ратифікацію нашою державою Конвенції ООН про права інвалідів та нормативно-правових документів щодо праці й трудової реабілітації інвалідів, питання про працевлаштування такої категорії людей нині залишається одним із найнагальніших, а праця — найважливішою сходинкою інтеграції в суспільство.

Детальніше…Додати коментар (0)

С надеждой на будущее

1 23 blago 5 2. дети

В Донецке открыли филиал городского реабилитационного центра «С надеждой на будущее». Он появился в Петровском районе. Реконструкция помещения проведена за счет средств народного депутата Украины Юрия Черткова. Торжественное открытие центра состоялось в День Святого Николая, 19 декабря.

Детальніше…Додати коментар (0)

Герой Донбасса установил мировой рекорд одной правой!

1 23 ibragimov1 1 2. дмитрий ибрагимов

Когда Дмитрий Ибрагимов, каждую секунду катастрофически теряя кровь, пять часов ползком добирался от злосчастных железнодорожных путей до ближайшего шоссе, он и мечтать не мог о том, что когда-то в честь него будет звучать Гимн страны, а спортивным результатам рукоплескать тысячи болельщиков со всего мира. Тогда в его голове была одна мысль – выжить! Любой ценой, в каком угодно состоянии, только – жить…

Детальніше…Додати коментар (0)

Територія Запорізької області стає доступнішою для людей з обмеженими можливостями

1 23 75385 2. доступності

В облдержадміністрації відбулося засідання комітету доступності інвалідів та інших маломобільних груп населення до об’єктів соціальної та інженерно-транспортної інфраструктури, яке провів начальник управління містобудування та архітектури ОДА Олександр Билим.

Детальніше…Додати коментар (0)

Виставка «Комп’ютерна графіка нечуючих» 2013

1 23 IMG 9434 2. виставка, нечуючих

З розвитком комп’ютерних технологій виникло багато напрямків у соціальному житті. Зокрема, починає розвиватися мистецтво із застосуванням новітніх розробок. Сьогодні ми поговоримо про такий вид мистецтва як, комп’ютерна графіка. Здавалося б: що можна зробити красивого за допомогою машини? Однак така думка не вірна. В руках умілої людини практично будь-який предмет може стати «пензликом» і «мольбертом».

Детальніше…Додати коментар (0)

День Св. Миколая в Пущі Водиці! (ФОТО)

1 23 IMG 4552 1 2. інтернату

Київ. 19 грудня 2013 року діти школи-інтернату з вадами зору №4 у Пущі Водиці зустріли день Святого Миколая так, як це і потрібно: несподівано, радісно і з подарунками! Новорічна казка, шоу мильних бульбашок та виступи артистів організовані командою волонтерів фонду «Україно! Я за тебе!» принесли незабутні враження на все життя до кожного вихованця в цей святковий ранок.

Детальніше…Додати коментар (0)