Радник Ігоря Райніна посів перше місце в тенісному турнірі «Рівні можливості»

1 18 1 thumb-newsDocument-564x376-c7f4 1 2. турнірі

Харків. Змагання, в яких брали участь пари, що складаються з тенісистів-колясочників і аматорів, пройшли на кортах ЦПКіВ ім. Горького за підтримки голови ХОДА.

У тенісному турнірі, що відбувся 15 серпня, взяли участь 8 пар. Кожну становили тенісист-колясочник та тенісист-аматор. Як повідомила віце-президент громадської організації інвалідів…

Детальніше…Додати коментар (0)

Держава має збільшити увагу до вирішення проблем людей з інвалідністю – Президент

1 17 8 b95ec01e7f5483cf054ad931c745c205 1439580153 large 2. протезування, реабілітації, інвалідністю

Президент Петро Порошенко зустрівся з уповноваженим Президента з прав людей з інвалідністю Валерієм Сушкевичем напередодні звіту України в Організації Об’єднаних Націй.

Глава держави відзначив активну діяльність Валерія Сушкевича. Президент підкреслив, що Україна переживає складні часи і держава має збільшити увагу до вирішення проблем людей…

Детальніше…Додати коментар (1)

Прес-конференція: “Чи отримають люди з інвалідністю засоби реабілітації та протезування?” (ВІДЕО)

1 17 7 841258745 2. протезування, реабілітації, інвалідністю, інвалідів

Київ. 14 серпня об 11.00 відбулася прес-конференція: “Чи отримають люди з інвалідністю засоби реабілітації та протезування?”

Організатори: Укрінформ, ВГО “Національна Асамблея інвалідів України”.

Детальніше…Додати коментар (0)

Українські фахівці почнуть встановлювати біонічні протези учасникам АТО з наступного року

1 17 6 bebionic 2. протезування

Українські фахівці встановлюватимуть учасникам АТО біонічні протези рук за технологією Bebionic і Touchbionic, які дають змогу індивідуально налаштувати принцип роботи кисті і порядок спрацьовування захоплень, з початку наступного року, повідомив на прес-конференції перший заступник міністра соціальної політики Василь Шевченко.

Детальніше…Додати коментар (0)

Особи з інвалідністю внаслідок інтелектуальних порушень мають ті ж основоположні права, як і інші, – Мінсоцполітики

1 17 5 DSC 3684 2. інвалідністю, інтелектуальних порушень

Репродуктивні права осіб з інвалідністю внаслідок інтелектуальних порушень, потреби та перспективи впровадження навчальних курсів з питань репродуктивного здоров’я та статевої поведінки в сфері освіти дітей з особливими потребами та молодих людей з інвалідністю внаслідок інтелектуальних порушень, а також в реабілітаційних та соціальних установах – ці та інші питання стали предметом обговорення під час засідання круглого столу…

Детальніше…Додати коментар (0)

Оголошується конкурс серед громад на встановлення інклюзивних дитячих майданчиків

1 17 4 konkurs na vstanovlennya dityachih majdanchikiv 2 2. дитина

Майже у кожного з нас є приємні спогади з дитинства, і майже всі вони пов’язані з першим подвір’ям. Важливу роль у розвитку дитини відіграє те місце, де вона проводить більшу частину часу, це двір навколо будинку або місцевий парк. Щоб дитині було що згадати, потрібно забезпечити їй якісне місце для ігор і спілкування. Дитина з інвалідністю теж має право гратися та спілкуватися разом зі своїми однолітками.

Детальніше…Додати коментар (0)

Укрпошта готова якісно надавати послуги людям з обмеженими можливостями

1 17 3 112 1 2. доступності, обмеженими можливостями, інвалідів

12 серпня у рамках робочого візиту до Житомирської дирекції Укрпошти директор з технічної політики Павло Ткачук обговорив з колективом філії нагальні виробничі питання, а також взяв участь у відкритті «Станції доступності» на пасажирській залізничній станції «Житомир».

Детальніше…Додати коментар (0)

Вишиті мрії

1 17 2 vishivka 2. обмеженими можливостями

В Центральній дитячій бібліотеці ім. Купріна м. Дружківка стартував міжнародний проект Максима Потапчука «Вишиті мрії». У заході візьмуть участь діти з інвалідністю та їхні родини — вимушені переселенці зі сходу України.

Детальніше…Додати коментар (0)