Мариупольчанка Елена Молоданова стала лучшей в международном турнире по карате

1 09 1 img 1585 144421822082 2. елена молоданова

Мариупольчанка, председатель общественной организации «Союз молодых инвалидов», заместитель председателя комитета доступности для маломобильных групп населения Елена Молоданова, заняла первое место в международном турнире по карате «15th Croatia Open» категория ката на колясках, проходившем в г. Риека (Хорватия).

Детальніше…Додати коментар (0)

Львівський Пенсійний Фонд України спекулює на пенсіях?

1 08 6 PFUe 2. пенсії

Українська Гельсінська спілка з прав людини виграла стратегічну справу у Пенсійного Фонду України, який відмовляв жінці у законному перерахунку пенсії. Проте питання: “Чому Пенсійний Фонд вставляє палиці в колеса та економить бюджетні кошти на соціально-вразливій категорії населення?” залишається відкритим.

Детальніше…Додати коментар (1)

У день виборів людей на візках перевозитиме спеціальна служба, забронювати цю послугу можна до 22 жовтня

1 08 5 перевезення7 2. людей

Вінничани, які пересуваються на візках і мають бажання проголосувати під час місцевих виборів на дільницях, а не вдома, можуть безкоштовно скористатися послугами Служби супроводу та Служби перевезення людей на візках. Для цього не пізніше 22 жовтня необхідно звернутися за телефоном 57-20-07, щоб забронювати відповідну послугу.

Детальніше…Додати коментар (0)

«Особливій дитині – повноцінне життя»

1 08 4 gri 3 2. дітей-інвалідів, реабілітації

Ковель. Проблема інвалідності дуже гостро постає перед суспільством, коли це стосується дітей. Зокрема в нашому місті та Ковельському районі налічується 580 дітей з різними вадами розумового та фізичного розвитку і ця цифра з кожним роком невпинно зростає. Діти-інваліди потребують підтримки, допомоги та розуміння.

Детальніше…Додати коментар (1)

Степан Мойса – незрячий вчитель, який навчає покоління

1 08 3 t 1 img 5855 1 2. степан мойса, незрячих

Щороку у першу неділю жовтня в Україні відзначають професійне свято вчителя. Педагоги впевнені, що їхня професія – це покликання, а її невід’ємною частиною є любов до дітей. Тож з нагоди свята Район.Луцьк розказав історію про унікального вчителя, який не має змоги бачити учнів, проте більшу частину свого життя присвятив улюбленій справі.

Детальніше…Додати коментар (0)

Об’єднання зусиль соціального партнерства у напрямку інтеграції інвалідів до суспільного життя

1 08 2 PM972image006 1 2. інвалідів

Турбота про Людину завжди буде головним завданням державної служби зайнятості, а турбота про Людину з інвалідністю найбільшим її пріоритетом.

З метою посилення подальшої ефективної співпраці у створенні рівних можливостей для людей з інвалідністю до працевлаштування у Дунаєвецькому районному центрі зайнятості відбулося…

Детальніше…Додати коментар (0)