Протезування учасників АТО за кордоном

1 17 6 bebionic 2. ортезування, протезування

Протезно-ортопедичними виробами підвищеної функціональності є вироби, які забезпечують безпечне і надійне їх функціонування триваліший час, мають покращені антропологічні, ергономічні та косметичні характеристики і дають можливість учасникам антитерористичної операції, які втратили функціональні можливості кінцівок:

Детальніше…Додати коментар (0)

ДАБІ пропонує зобов’язати підприємців забезпечити доступ маломобільних груп населення до своїх об’єктів

1 02 5 1358839698 pandus. доступності, маломобільних

29 вересня Громадська рада при Держархбудінспекції схвалила ініціативу ДАБІ щодо внесення змін у законодавство з метою вирішення питання забезпечення доступності існуючих об’єктів, на яких здійснюється підприємницька діяльність, для маломобільних груп населення.

Детальніше…Додати коментар (0)

Как отбракованный экземпляр…

1 28 2 70 2. аутизма, реабилитации

Мама мальчика-аутиста рассказала о том, как живется родителям особенных детей в отдельно взятом Кировограде.

За каждым ребенком, посещающим Центр реабилитации детей-инвалидов Кировского районного совета города Кировограда, стоит история, полная боли и страдания. Более половины воспитанников этого центра – дети с разными формами аутизма.

Детальніше…Додати коментар (0)

Вивчити мову глухих тернопільського священика змусила сімейна драма

1 02 3 20150921192236 2. глухих

Ігор Шкодзінський чи не єдиний в Україні священик, який вивчив спосіб спілкування із тими, хто не чує і навіть править для них Богослужіння. На його службах у тернопільській церкві Матері Божої Неустанної Помочі небагатолюдно та незвично тихо. Ці служби значно коротші від звичайних. Добре знайомі літургійні слова о. Ігор промовляє особливо чітко й повільно, аби парафіяни могли читати по губах, супроводжуючи жестами.

Детальніше…Додати коментар (0)

На інвалідному візку навколо світу – один день з життя мандрівника з Києва (ВІДЕО)

1 02 2 37439 real 2. інвалідів

На інвалідному візку подорожує світом киянин Микола Подрезан. Чоловік вже побував у півсотні країн, що розкидані по шести континентах. Мандрівник він особливий адже під час подорожей з’ясовує як за кордоном розв’язують проблему доступу інвалідів до визначних місць та пам’яток архітектури.

Детальніше…Додати коментар (0)