Шостий фестиваль творчості інвалідів (ВІДЕО)

1 23 1 48257a0094 3. інвалідів

В Івано-Франківській області у цьому році діє три програми соціального захисту інвалідів. Вони охоплюють аспекти працевлаштування людей з обмеженими фізичними можливостями, соціальний захист в медичній та комунальній сферах, і в особливу категорію виділено незрячих. Але фізичні вади не є перешкодою для творчості.

Детальніше…Додати коментар (0)

В Одесі скоро відкриється нове відділення реабілітації інвалідів

1 22 5 equal01 2. реабілітації

У міській лікарні №8, розташованій на 15-й станції Великого Фонтану, наближається до завершення капітальний ремонт будівлі, у якій відкриється нове відділення реабілітації та відновного лікування інвалідів. Ремонтні роботи та закупівля нового обладнання фінансуються з міського бюджету Одеси в рамках реалізації муніципальної програми «Рівність».

Детальніше…Додати коментар (0)

«Всередині наступного місяця – відкриття реабілітаційного відділення»,— А. Садовий

1 22 4 jumultithumb joomla-ua 2. реабілітації

Місто Львів цього року планує реалізувати великий проект зі створення нового та сучасного реабілітаційного центру. Відомо, що реабілітаційне лікування вирішує проблеми рухових дисфункцій, підвищує якість лікування основної нозології, якість життя, зменшує частоту ускладнень, відновлює 30-70% утрачених функцій. Роботи над створенням реабілітаційного відділення у Комунальній міській клінічній лікарні швидкої медичної допомоги вже тривають.

Детальніше…Додати коментар (0)

В Одесі успішно реалізується міська програма «Рівність» (ФОТО)

1 22 3 DSC 0227 3 2. особливими потребами

В Одесі успішно реалізується міська програма «Рівність», одна з цілей якої – створення безперешкодного доступу інвалідів до об’єктів соціального, громадського та житлового призначення.

Так, протягом 2015 року на замовлення управління капітального будівництва Одеської міської ради були зроблені ремонти в приміщеннях, у яких департаментом праці та соціальної політики…

Детальніше…Додати коментар (1)

У Ковелі сприяють працевлаштуванню інвалідів

1 22 2 p1040849 2. обмеженими фізичними можливостями, реабілітації, інвалідів

Вже доброю традицією є проведення Ковельським міськрайонним центром зайнятості семінарів для осіб з особливими потребами. Саме такий відбувся 19 жовтня 2015 року. Увагу слухачів було акцентовано на весь комплекс послуг, які безкоштовно можуть отримати громадяни в центрі зайнятості. Це і підбір роботи (самостійно або у співпраці з особистим консультантом), консультації щодо пошуку роботи та роз’яснення правових…

Детальніше…Додати коментар (0)