Делегація Львівщини взяла участь у фестивалі-семінарі «Без обмежень» (м. Вюрцбург, Німеччина)

1 22 1 p1a22aus7c19q81kaf1vj49nr19un7 2. спорту

Нещодавно делегація Львівщини, до складу якої входили начальник управління молоді та спорту облдержадміністрації Юрій Майборода, начальник Львівського регіонального центру “Інваспорт” Мирослав Николаєв, завідувач кафедри фізичного виховання НУ “Львівська політехніка” проф. Віктор Корягін та ін. відвідали м. Вюрцбург (Німеччина). Візит організовано у рамках двосторонньої співпраці між НУ “Львівська політехніка” (Україна)…

Детальніше…Додати коментар (0)

Революційну технологію починають запроваджувати в Україні (ВІДЕО)

1 21 6 8274153 2. протез

Відтепер в Україні з’явилася можливість друкувати протези на 3D-принтері.

Така технологія коштує в десятки разів дешевше за промислове виробництво — 100 доларів. Тож однієї пенсії інваліда достатньо, аби придбати необхідний механізм. При цьому протези виходять набагато зручнішими для пацієнтів.

Детальніше…Додати коментар (0)

Бійці АТО, які втратили кінцівки, стрибнули з парашутами (ВІДЕО)

1 21 5 9175232 2. стрибнули

Десантник 79 бригади Олексій Замірко та боєць батальйону спецпризначення «Київ-2» Василь Мельник стрибнули у тандемі з гвинтокрилу з висоти 4 кілометри на аеродромі під Києвом. Для обох чоловіків стрибок був першим, приземлилися вони вдало і задоволені собою. Головною метою цього вчинка було довести – з інвалідністю життя не закінчується.

Детальніше…Додати коментар (0)

Кіровоградці про поїздку до Грузії автостопом: «Ми довели, що здоровіше всіх здорових»

1 21 4 gr2 1 2. автостопом

Сергій Філіппов та Наталія Севастьянова 10 жовтня повернулись із подорожі до Грузії. Мандрівники, незважаючи на вади здоров’я (Наталя має тотальну сліпоту), 12 днів пробули у Грузії, а добиралися до неї автостопом.

Детальніше…Додати коментар (0)

Жіночність без границь. У Франківську відбулося свято краси для дівчат із обмеженими можливостями

1 21 3 DSC 1283 1 2. дівчат

Справжнє свято краси влаштували у Франківську для дівчат з обмеженими фізичними можливостями. Нехай і на один день, але організатори такого соціального проекту, громадська організація «Розвиток громади» хотіли показати, що чарівною, граційною, гарною може бути (мусить!) жінка навіть на інвалідному візку.

Детальніше…Додати коментар (0)

Диалог с одесситами: люди с особыми потребностями (ВИДЕО)

1 21 2 1793521 2. инвалидов, особыми потребностями

Одесский городской голова встретился с руководителями предприятий, на которых работают одесситы с особенными потребностями. В ходе встречи одесситы делились с мэром проблемами, с которыми они сталкиваются ежедневно! Среди озвученных проблем: соответствие городского транспорта потребностям этой категории горожан, их трудоустройство, а также бытовые проблемы такие как неработающие лифты…

Детальніше…Додати коментар (1)