Художник из США рисует картины наощупь

1 19 6 content 10 2. джон брамблитт

К 30-ти годам художник Джон Брамблитт полностью потерял зрение. Но именно тогда и в таком состоянии ему и стала важна живопись.

Смешивая краски, Джон Брамблитт (John Bramblitt) сравнивает себя с кулинаром, который добавляет в блюдо нужное количество ингредиентов точно по рецепту.

Детальніше…Додати коментар (0)

Обласні медики разом із батьками пропонують створити в області окремий реабілітаційний центр (ВІДЕО)

1 19 5 7395412. реабилитацию

Івано-Франківськ. Куди відправити на реабілітацію дітей-інвалідів? Обласні медики разом із батьками пропонують створити в області окремий реабілітаційний центр. Адже із втратою Україною Криму, діти втратили можливість проходити реабілітацію у санаторіях півострова. У новому центрі, кажуть медики, насамперед прийматимуть дітей із захворюваннями опорно-рухового апарату. Це найбільша група серед дітей-інвалідів.

Детальніше…Додати коментар (0)

Аренда Василенко: «Сонячні» діти завжди будуть іншими. І це не страшно»

1 19 4 12 2. синдромом дауна

Кожен малюк за наявності психологічної, соціальної та педагогічної підтримки може стати повноцінним членом суспільства. За кордоном діти із синдромом Дауна навчаються в дитячих садочках та школах зі звичайними дітьми чи відвідують спецшколи, дорослі беруть активну участь у громадському житті, мають роботу, знімаються в кіно. Про можливості розвитку України в цьому напрямку ГУРТ поспілкувався з Арендою Василенко…

Детальніше…Додати коментар (0)

Для франківських діток, хворих на ДЦП, проводять сеанси іпотерапії (ФОТО)

1 19 3 іпо2 2 2. іпотерапії

За ініціативи активістів ГО “Самопоміч” у кінно-спортивному клубі “Wesendorf” (с. Павлівка) щотижня проводитимуть кінні прогулянки для дітей, хворих на церебральний параліч.

Як зазначають батьки, діти яких страждають на ДЦП, з конем дітки використовують мову жестів, адже тварина сприймає образ людини, реагує на його рухи, інтонації, запах і навіть…

Детальніше…Додати коментар (0)

Більше 40 пандусів заплановано облаштувати цього року біля перехресть вулиць та зупинок

1 19 2 1 2. пандусів, інвалідністю

Для того, щоб забезпечити вільне пересування людей з інвалідністю, у Вінниці з 2008 року в рамках ремонту тротуарів триває будівництво пандусів для наскрізного переїзду через міські перехрестя. В цьому році планується облаштувати ще понад чотири десятки пандусів. В переважній більшості їх будуватимуть в місцях, які забезпечать доступ до зупинок громадського транспорту.

Детальніше…Додати коментар (0)