Громадська рада ДАБІ пропонує змінити низку ДБНів, щоб забезпечити доступність навколишнього простору для людей з інвалідністю

1 26 6 20150624 121057 2. інвалідністю

Громадська рада Державної архітектурно-будівельної інспекції України за пропозицією Ярослава Грибальського – координатора Національної асамблеї інвалідів України – 24 червня на своєму засіданні ухвалила рішення звернутися до Мінрегіону з проханням доопрацювати низку державних будівельних норм.

Детальніше…Додати коментар (0)

Запорожанки после мастэктомии восстанавливают здоровье в бассейне (ВИДЕО)

1 26 5 2871239. реабилитации

Восстановиться после рака груди помогут водные процедуры. Это на личном примере доказывают женщины, которые после удаления молочной железы, проходят реабилитацию в бассейне. По словам специалистов, главная проблема после операции – потеря двигательной активности рук.

Детальніше…Додати коментар (0)

В Одессе расширен объем бесплатной помощи детям с тяжелыми заболеваниями

1 26 4 78 main. гемофилией, фенилкетонурией

По городской программе «Здоровье» в Одессе дети с ювенильным ревматоидным артритом, гемофилией, муковисцидозом и фенилкетонурией будут получать необходимое лечение бесплатно.

Детальніше…Додати коментар (0)

Самозайнятість людей з інвалідністю

1 26 3 825412 2. інвалідністю

З метою сприяння соціальній та трудовій адаптації осіб з інвалідністю та для більш дієвої допомоги цій категорії громадян у вирішенні питань щодо їх зайнятості 23 червня на базі Донбаського міжрегіонального центру професійної реабілітації інвалідів (ДМЦПРІ) організовано та проведено спільний виїзний захід – семінар «Самозайнятість людей з інвалідністю».

Детальніше…Додати коментар (0)

На скільки пристосований Радомишль для людей з обмеженими можливостями

1 26 2 Padom4 2. доступності

24 червня відбувся виїзний аудит доступності міста Радомишль для людей з обмеженими можливостями.

На сьогоднішній день таким людям вкрай важко пересуватися самостійно по місту. Саме тому з метою огляду умов проведено виїзний аудит пандусів та приміщень.

Детальніше…Додати коментар (0)