Прикарпатець – у світовій десятці найсильніших з настільного тенісу

1 24 1 Petruniv-Italija 2. спортсмен

Василь Петрунів з Івано-Франківщини став дев’ятою ракеткою світу серед спортсменів з обмеженими руховими можливостями.

Такого результату спортсмен досяг завдяки перемогам у серії про-турів у Словенії, Словаччині та Німеччині. Зазначимо, що всього у рейтингу – 89 спортсменів. З 1 листопада 2015 року перших 22 спортсмени світового рейтингу отримують ліцензію…

Детальніше…Додати коментар (0)

У Харкові відбувся тренінг для HR-спеціалістів з особливостей працевлаштування людей з інвалідністю (ФОТО)

1 23 7 20150618 170007 2. інвалідністю

18 червня 2015 року у місті Харків відбувся другий тренінг для HR-спеціалістів “Особливості працевлаштування людей з інвалідністю в ІТ-сфері”.

Детальніше…Додати коментар (0)

13-річна українська піаністка виграла Гран-прі міжнародного дитячого фестивалю

1 23 6 8249321 1 2. піаністка

Перемогла попри хворобу. Гран-прі на другому міжнародному дитячому музичному фестивалі “Зоряні мости” у Болгарії здобула українка Єлизавета Халявченко-Бабич. 13-річну дівчинку називають сонячною дитиною через вроджений синдром Дауна.

Детальніше…Додати коментар (0)

В Україні за останні п’ять років вдвічі скоротилася кількість сліпих та слабозорих дітей

1 23 5 1111 2. слабозорих, сліпих

В Україні дитяча офтальмологія порівняно з іншими країнами посідає доволі високе місце. За останні п’ять років майже вдвічі скоротилася кількість сліпих та слабозорих дітей. Водночас українським лікарням дуже бракує сучасного діагностичного обладнання.

Детальніше…Додати коментар (0)

Міністр соцполітики підтримав ініціативу розвитку Хмельницького державного експериментального протезно-ортопедичного підприємства

1 23 4 IMG 5104 1 2. реабілітації

Міністр соціальної політики Павло Розенко підтримав ініціативу розвитку державного експериментального протезно-ортопедичного підприємства, що у Хмельницькому. Про це він сказав на нараді з головою облдержадміністрації Михайлом Загородним та представниками соціально сфери після відвідин підприємства.

Детальніше…Додати коментар (0)

Сприяємо інтеграції інвалідів у систему трудових відносин

1 23 3 PM513image004 2 2. служби зайнятості

З метою задоволення кадрових потреб роботодавців та надання можливості незайнятим громадянам отримати гідну роботу, Олександрійським міськрайонним центром зайнятості було проведено ярмарок вакансій та послуг служби зайнятості для осіб з обмеженими фізичними можливостями.

Детальніше…Додати коментар (0)

Небезпечні пандуси, або Кого ви дурите? Самі себе?

1 23 2 1434922944 IMG 5388 1 2. особливими потребами, пандуси, інваліда

Первомайськ. Приводом для написання статті стала ситуація із нагородженням дітей із особливими потребами за результатами конкурсу “Повір у себе, і в тебе повірять інші”. На церемонію дітей та батьків запросили до читального залу міської бібліотеки.

Детальніше…Додати коментар (0)