На Рівненщині стартував «Парафест» – перший фестиваль для інвалідів

1 10 1 IMG 3848 1 2. інвалідів

Об’єднати зусилля усіх громадських організацій інвалідів, а також тих, котрі опікуються цими людьми – основна мета першого соціально-культурного фестивалю «Парафест. Рівне – 2015».

Детальніше…Додати коментар (0)

Діти з обмеженими фізичними можливостями зі Сходу України відпочивали та вчилися долати стресові ситуації

1 09 6 871245 2. обмеженими фізичними можливостями

Цьогоріч саме на це була спрямована робота Луганського обласного учбово-адаптаційного табору «Формування лідерських якостей для підлітків та молоді з обмеженими фізичними можливостями», який працював в Києві з 2 по 5 червня.

Детальніше…Додати коментар (0)

Володимир Куліш: Влада повинна допомогти виробничим підприємствам громадських організацій інвалідів краю підвищити ефективність діяльності

1 09 5 dscn1573 2. інвалідів

3 червня під головуванням першого заступника голови обласної державної адміністрації Володимира Куліша відбулось засідання комісії з питань діяльності підприємств та організацій громадських організацій інвалідів при Чернівецькій обласній державній адміністрації.

Детальніше…Додати коментар (0)

У Харкові життя для інвалідів-візочників — щоденна смуга перешкод

1 09 4 679eb153fbf5 2. инватакси

Один день, а точніше кілька годин із життя інваліда-візочника. Журналісти новин «Сьогодення» стали свідками того, як люди з обмеженими можливостями проводять такі рідкісні для них моменти на вулиці. Те, що для нас здорових людей, звичне і не є проблемою, для них — щосекундна боротьба з перешкодами.

Детальніше…Додати коментар (0)

Благодійність – стиль життя

1 09 3 1 MG 5347-600 1 2. інвалідністю

Соціальний центр безплатної допомоги Філадельфія запрацював у Києві.

Реалії життя сьогодні такі, що з об’єктивних причин значна категорія населення, на жаль, опинилася на межі виживання. Особливо страждають люди похилого віку і сім’ї, де виховуються діти і молодь з інвалідністю.

Детальніше…Додати коментар (0)

Специалист должен понимать мир ребенка с аутизмом

1 09 2 Заботкина 2. дети

Директор коммунального учреждения «Центр социальной реабилитации (дневного пребывания) детей-инвалидов Кировского районного в г. Кировограде совета» Анна Заботкина уверяет, что в подконтрольной ей структуре каждый специалист в первую очередь должен чувствовать особенного ребенка, понимать его жизнь и восприятие, иначе такая работа никому не нужна.

Детальніше…Додати коментар (0)