У Львові завершилися рекреаційно-спортивні ігри для осіб з інвалідністю «Крок до Олімпу»

1 12 1 IMG 3774 1 2. спорту

6 червня 2015 року на базі спортивного комплексу Львівської обласної організації ФСТ «Динамо» України відбулися відкриті обласні рекреаційно-спортивні ігри «Крок до Олімпу» для осіб з травмою хребта та спинного мозку.

Детальніше…Додати коментар (0)

Новая повестка дня в области устойчивого развития должна разрушить препятствия, с которыми сталкиваются инвалиды

1 11 6 633763Disable Parties 2. инвалидов, ограниченными возможностями

Любое общество должно заботиться о людях с ограниченными возможностями и не допускать их дискриминации. Об этом заявил первый заместитель Генерального секретаря ООН Ян Элиассон, выступая на открытии трехдневной восьмой конференции участников Конвенции по правам инвалидов. Он призвал обеспечить инвалидам доступ к образованию и уделять им особое внимание в ходе подготовки плана на случай стихийных бедствий.

Детальніше…Додати коментар (0)

Український та австрійський досвід виховання особливих діток порівнювали у Кіровограді

1 11 5 in-text-2. діти

Днями до кіровоградського Центру реабілітації особливих діток завітав приємний гість – журналіст із Австрії Йоган Стейнбах. Йоган працює у Прес-службі міністра в обласному уряді краю Штирія, а подорожує Україною заради ознайомлення із життям та інтересами нашої громади, заради отримання нових знань про Україну, її людей, про проблеми і досягнення.

Детальніше…Додати коментар (0)

Центр реабилитации инвалидов посетила делегация из Швейцарии

1 11 4 centrreab 4. инвалидов, реабилитации

Краматорск. 8 июня в Донбасском межрегиональном центре профессиональной реабилитации инвалидов состоялась встреча с представителями Швейцарского бюро сотрудничества Программы развития ООН.

Детальніше…Додати коментар (0)

Універсальний дизайн був представлений на фестивалі міських проектів ProMisto

1 11 3 e2acfb13f4edd49e4eb4a5006ae166bc 2. універсальний дизайн

Універсальний дизайн був представлений на фестивалі міських проектів ProMisto, який був організований Департаментом Містобудування та архітектури «Київмістобудування» КМДА за підтримки будівельних, стартап та інших організацій міста Києва в рамках святкування Дня міста.

Детальніше…Додати коментар (0)

«Реабілітація через творчість» (ФОТО)

1 11 2 MG 8746 2. ляльки-мотанки

Презентація виставки робіт Олександра Шума «Вишита молитва духу» та ляльки-мотанки «Прадавній оберіг» Наталії Бугай відбулась у Луцькій бібліотеці-філії №10.

Захід організований спільно з Волинською обласною благодійною організацією стомованих інвалідів «Астом-Волинь» в рамках програми «Реабілітація через творчість».

Детальніше…Додати коментар (0)