Український Фонд соцзахисту інвалідів та швейцарський Фонд Pigna домовилися про співробітництво у сфері соціальної адаптації людей з особливими потребами

1 11 587212. особливими потребами, інвалідів

У рамках візиту Міністра соціальної політики України Наталії Королевської керівництво Фонду соціального захисту інвалідів (Україна) та Фонду Pigna (Швейцарія) домовилися щодо укладання угоди про співробітництво у сфері соціальної адаптації людей з особливими потребами. Про це сказав директор Фонду соціального захисту інвалідів в Україні Ігор Забокрицький, який перебуває у Швейцарії у складі української делегації.

Детальніше…Додати коментар (0)

Наталія Королевська: В Україні буде використано найкраще з швейцарського досвіду у сфері соціальної адаптації людей з особливими потребами

1 08 8 34516 1. особливими потребами

Швейцарський досвід інтеграції в трудовий процес людей з особливими потребами буде використаний в Україні під час реалізації відповідних проектів. Про це сказала Міністр соціальної політики України Наталія Королевська під час зустрічі з керівництвом підприємства GATE GOURMET в рамках робочого візиту до Швейцарії.

Детальніше…Додати коментар (0)

Психолого-медико-педагогічна консультація має привести свою діяльність у відповідність до вимог Конвенції ООН про права дитини – Юрій Павленко

1 11 4 29052 2. особливими освітніми потребами, інклюзивної освіти

Психолого-медико-педагогічна консультація (ПМПК) має привести свою діяльність у відповідність до вимог Конвенції ООН про права дитини. Про це заявив Уповноважений Президента України з прав дитини Юрій Павленко на Всеукраїнському науково-практичному семінарі керівників психолого-медико-педагогічних консультацій в Івано-Франківську.

Детальніше…Додати коментар (0)

Проблемы работающих инвалидов Украины обсуждали в Керчи

1 11 3 895424 2. валерий сушкевич, инвалидов, ограниченными физическими возможностями

Как мы уже сообщали, в Керчи состоялось выездное заседание Комитета Верховной Рады Украины по делам пенсионеров, ветеранов и инвалидов под председательством нардепа, Героя Украины Валерия Сушкевича. Инициатором проведения заседания в нашем городе выступила народный депутат Украины Валентина Лютикова, которая является первым заместителем председателя данного комитета.

Детальніше…Додати коментар (0)

Вимоги щодо доступності будівель та споруд будуть регламентовані на законодавчому рівні

1 24 3 1358839698 pandus. доступності, інвалідів

Мінрегіон розробляє та впроваджує обов’язкові до виконання нормативні документи, які забезпечують вимоги діючого законодавства у сфері будівництва стосовно забезпечення прав інвалідів на повноцінне життя.

Детальніше…Додати коментар (0)