В середмісті Івано-Франківська діти-інваліди торгують патріотичною символікою, виготовленою власноруч (ФОТО)

1 08 1 3x491gGS 1I 1 2. діти

Курує процес благодійна організація «Світла надія», що вже два роки функціонує в Богородчанському районі.

«Ми вчимо дітей працювати, щоб вони розуміли, що гроші потрібно заробляти, а не просити», пояснює організаторка «Світлої надії».

Детальніше…Додати коментар (0)

Интеграция детей с особыми потребностями в общество. Опыт Израиля

1 07 6 Израиль1 1 2. особыми потребностями

Руководитель проектов Фонда помощи детям с синдромом аутизма «Дитина з майбутнім» Галина Лозовая стала участницей международного курса «Интеграция детей с особыми нуждами в нормативную образовательную среду», который состоялся в Израиле.

Детальніше…Додати коментар (0)

Директор Фонду соціального захисту інвалідів України Сергій Артюх: «Інваліди мають оздоровлюватися там, де їм зручно і комфортно»

1 07 5 5-1 1 2. протези, протезування, реабілітації, інвалідів

В Україні останнім часом зростає кількість інвалідів. Це один з гірких наслідків подій на сході. Безумовно, і вони, і ті, хто й раніше мав інвалідність, потребують уваги і підтримки держави. Чи в змозі вона забезпечити належну допомогу в потрібному обсязі? Про це розмовляємо з директором Фонду соціального захисту інвалідів України Сергієм Артюхом.

Детальніше…Додати коментар (1)

Волинські активісти розповіли про IT-технології для незрячих (ВІДЕО)

1 07 2 7892451. вадами зору, незрячих

Сьогодні люди із вадами зору ідуть в ногу з часом та вільно користуються комп’ютером, інтернетом, смартфоном. Активісти Волинського осередку ВМГО інвалідів з вадами зору «Генерація успішної дії» розповіли і показали, як незрячі люди можуть працювати з сучасними IT-технологіями.

Детальніше…Додати коментар (0)