«Спікерське бюро». Новорічна зустріч учасників (ФОТО)

1 28 DSC 9630 4 2. спікерське бюро

17 січня, в Києві, на вулиці Котельникова 32/11, відбулася новорічна зустріч учасників «Спікерське бюро». Соціальний проект «Спікерське бюро» передбачає виконання ст. 8 «Просвітницько-виховна робота» Конвенції ООН про права людей з інвалідністю, яка була ратифікована в 2009 році. Проект повинен стати провідником у формуванні гуманітарної політики України.

Детальніше…Додати коментар (0)

У Миколаєві інвалідів, які пересуваються на візках – взялися навчати спеціальностей, яких бракує (ВІДЕО)

1 28 951357. інвалідів

Шанс на повноцінне життя. У Миколаєві інвалідів, які пересуваються на візках – взялися навчати спеціальностей, яких бракує. Комп’ютерний і веб-дизайн – робота, що не потребує виходити з дому. А для людей з обмеженими можливостями – це головне. На курсах – побували і мої колеги.

Детальніше…Додати коментар (0)

Специалисты Центра социальной реабилитации для детей-инвалидов Горловки продолжают применение инновационных методик

1 28 cen 2. реабилитации

Центр социальной реабилитации для детей-инвалидов в Горловке функционирует уже 2 года. За это время многие маленькие горловчане смогли ощутить положительные результаты прохождения курсов реабилитации. Специалисты Центра, в поисках инновационных методик для работы с особенными детьми, сегодня внедряют новую методику, в которой помогает оборудование «оптиковолоконного пучка бокового свечения».

Детальніше…Додати коментар (0)

В Мариуполе торговые палатки мешают в ориентации незрячим людям

1 28 1330946453. инвалиды

Добиться разрешения этой проблемы председатель правления Мариупольской организации УТОС Михаил Вайсбург не может около двух месяцев. Намерен писать в Донецкую облгосадминистрацию.

К тому, что тротуары превращаются в торговые ряды, многие уже привыкли. Не смирились только инвалиды по зрению.

Детальніше…Додати коментар (0)

Люди, які живуть у тиші

1 28 10310545m 2. утог, глухих, нечуючі люди

Житомир. Світ людей, які не чують не зрозумілий для звичайної людини. Нашу увагу інколи привертають люди, які відчайдушно жестикулюють. Журналіст «20 хвилин» дізналася як «чують» нечуючі люди та як організоване їхнє життя у нашому місті.

Детальніше…Додати коментар (0)

Доброта й милосердя – міцні два крила, що тримають усе людство в польоті

1 28 image006 2. школи-інтернату

“Чужої біди не буває”, “Чужих дітей не буває”, “Діти з обмеженими можливостями”, “Люди з особливими потребами”, – ці слова в останні роки ми часто чуємо по радіо й телебаченню, читаємо на шпальтах газет. А працівникам Кам’янської спеціальної школи-інтернату випала відповідальність працювати з категорією дітей, які щодня, щохвилини потребують особливої допомоги й підтримки. Із 227 вихованців школи-інтернату 130 – це інваліди по слуху.

Детальніше…Додати коментар (0)