Папа сприятиме інформуванню суспільства про проблеми інвалідів

1 14 UiLveGum LA 2. арженцін

Вранці 11 січня 2014 року Святіший Отець прийняв на аудієнції Ілеану Арженцін, відому своєю боротьбою за права інвалідів. Депутат італійського парламенту сама належить до осіб з обмеженими можливостями і пересувається на інвалідному візку. Раніше Арженцін прислала Святішому Отцю лист, просячи посприяти у вирішенні різних проблем, пов’язаних з інвалідами та їх ситуацією.

Детальніше…Додати коментар (0)

Художниця-інвалід створює картини, тримаючи пензля зубами

1 14 thumbnail-20140108193452n 2. картини

Художниця Уляна Белей жодного разу не тримала в руках пензля, проте створює дивовижні яскраві картини. Творить дівчина завдяки пензлю, якого затискує зубами.

21-річна Уляна живе в інтернаті, бо від неї відмовилися батьки. Дівчина хворіє на рідкісну недугу – артрогрипоз, тож має недорозвинені руки та ноги.

Детальніше…Додати коментар (0)

И приятно, и полезно: воспитанники Горловского Центра социальной реабилитации для детей-инвалидов прошли бесплатный курс дельфинотерапии

1 14 del11 2. дельфинотерапии, реабилитации

Центр социальной реабилитации для детей-инвалидов функционирует в Горловке уже почти 2 года и является одним из лучших Центров в Донецкой области подобной направленности, которых насчитывается порядка 20.

Детальніше…Додати коментар (0)

Харьков – город активных профессионалов и родителей

1 14 70 1. аутизм

Харьков – город, находящийся на передовых позициях не только по численности населения, но и по активности в процессе решения проблемы аутизма в Украине. Многие из специалистов, родителей, активистов, не жалея сил, пробивают дорогу к достойной жизни своих, чужих, а в конечном итоге общих детей.

Детальніше…Додати коментар (0)

Створення умов для повноцінного проживання всіх категорій громадян

1 14 1 2. комітету доступності, маломобільних

9 січня у залі засідань Долинської районної ради перший заступник голови районної державної адміністрації, голова районного комітету доступності Олександр Ясляр провів засідання районного комітету доступності.

Детальніше…Додати коментар (0)

Валерій Пархоменко: «В області надається фінансова підтримка громадським організаціям та клубному руху людей з інвалідністю»

1 14 110120143331 2. інвалідів

11 січня в приміщенні Полтавського фізкультурно-спортивного клубу інвалідів відбулося змагання з дартсу, в якому взяли участь спортсмени-інваліди з Полтави, Ново-Санжарського та Полтавського районів. Привітати учасників змагань прийшов заступник голови – керівник апарату облдержадміністрації Валерій Пархоменко.

Детальніше…Додати коментар (0)